Streat - Burger & Szendvics, avagy Nem minden kezdet nehéz

Pécs egyik, ha nem a legkedveltebb és minőségibb burgerezője a Streat. Éppen ideális egy vasárnapi ebédre felkeresnünk. Tartsatok ti is velünk!

Egy csodás napsütötte vasárnap döntöttünk úgy, hogy ma bizony hamburgerre vágyunk, hát nosza ugorjunk be ebédelni a Streatbe.

Pécs, Király utca, egy hangulatos, nem túl nagy hely. Jó idő miatt az utcafrontra kirakott kétfős asztalokhoz ültünk, benn a pultnál kell leadni a rendelést és utána már hozzák is.

A fogadtatás nem sikerült a legpozitívabban, kicsit savanyúan vették fel a rendelést, de túlságosan nem vette el a kedvünket, éhesek voltunk már.

Két Csípős Burger rendel, én mellé a házi gyömbérsörükből is kértem egyet.

Amíg várakoztunk és próbáltunk elhelyezkedni a kicsit fartörő székeken, megszemléltem az evőeszköz tartót is, ez egy nemes egyszerűséggel kitett befőttes üveg a Streat logójával ellátva.

Egy nagyjából 5-10 perces várakozás után hozták is hambikat, az általános iskolából mindenki által megismert csiptetős rajztábla, rajta egy Streat-es zsírpapír, amin pihent a szépen összerakott hambi, a kis halom sült krumpli és persze a kihagyhatatlan coleslaw sali. A tálalás és a kinézet több, mint meggyőző nézzünk a dolgok mögé :)

A buci

Facebook: https://www.facebook.com/streatpecs

Cím: Pécs Király utca 35.

Kommentek
  1. Én